...... ...... Spuimarkt
TK Maxx

Grote marktstraat 171-175

281065.jpg
TK Maxx is een off-price winkel. Voor ons is waarde een combinatie van merk, mode, prijs en kwaliteit.

In tegenstelling tot normale winkels doen wij niet aan promotie, uitverkoop of andere trucs, wij hebben gewoon grote labels en designerjuweeltjes die 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. De prijzen zijn lager dan de prijzen in grote winkels of boetieks, elke dag weer. Onze inkopers zijn het hele jaar door op jacht naar de hotste merken en designerproducten van het seizoen; van mode voor de hele familie tot accessoires, beautyproducten en artikelen voor in huis. Wij kopen artikelen van allerlei grote namen, designerlabels, topmerken en nieuwe merken en artikelen van designers die bekend staan om hun stijlvolle mode en unieke stukken. Daarnaast laten we ook artikelen speciaal voor ons produceren om onze klanten exceptionele mode en kwaliteit te bieden tegen een ongelooflijke prijs. Onze inkopers kopen tal van verschillende kleuren, stijlen en stoffen in zodat er altijd voldoende keuze is.
Onze inkopers zijn opportunistisch en ondernemend. Ze hebben oog voor merken, mode en kwaliteit en kunnen uitstekend onderhandelen. Zo kunnen ze de tegen laagst mogelijke prijzen inkopen en profiteer jij mee van de besparingen.
Soms, tijdens hun reis over de hele wereld, kunnen onze inkopers niet weerstaan aan de geweldige artikelen die ze vinden. Wij kopen bijvoorbeeld prachtig glaswerk uit Polen, luxe kasjmier en merinowol uit Italië en hoogwaardige beautyproducten uit de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar geweldige merken, mode, kwaliteit en waarde, waar en wanneer dan ook.


Grote marktstraat 171-175
2511BJ Den Haag

http://tkmaxx.nl/

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: Gesloten
spuimarkt gebouw